Enviar esta notícia

Partit intens al Fort Llopis - 27-09-2015

Victòria treballada del Portuaris

L'equip local vacomençar avançant-se al marcardor abans del minut cinc gràcies a un gol deMengual que va aprofitar un centre molt precís de Kiko.

Això va propiciarque l'equip visitant avancés les seves línies i al minut 18 van estar a puntd'aconseguir un gol que hagués igualat la contesa.

A partir d’ací,el duel va anar guanyant en intensitat, convertint el xoc en una batalla alcentre del camp on el conjunt de la Safor tractava de dominar-lo a base tocmentre que l'Alcúdia apostava més pel físic i la verticalitat.

Les interrupcionsper faltes van guanyar en protagonisme i la tensió i els piques entre elsjugadors van augmentar.

Al minut 40 Kikotornava a avançar els locals en jugada individual marxant de diversos rivalsper després treure un xut des de la frontal del qual res va poder fer Albert.Amb aquest resultat es va arribar al final de la primera meitat.

Després del paspels vestidors el partit va canviar en favor dels interessos de l'Alcúdia queva trobar finalment el premi del gol en el minut 90.

Des d'aquest moment fins el final es van viure moments molt intensos on l'equip visitant va tenir ocasions per igualar un partit que finalment es va decantar del costat del Portuarios.