Enviar esta notícia

Derrota per la mínima - 18-10-2015

Duel molt disputat al estadi del Tavernes

Primera part, sense a penes ocasions, on els dos equips va fer córrer la pilota tenint més en compte de no perdre la pilota que de vorer la porteria rival.

En el començament de la segona part el Tavernes va aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a un remat de Joan Talens a la sortida d’un corner.

Amb el marcador en contra el Portuaris va anar endavant per buscar el partit i Fabri va estavellar un tir al pal de la porteria. I ens els últims instants de partit, després de l’expulsió de el jugador local Adrián Salom en el minut 89, va disposar d’una altra clara ocasió en un remat d’Ausias.

Fitxa tècnica:

CF UE Tavernes de La Valldigna: Josep; Cabe, Mores, Aarón, Tébar, Alfon, Jordi (Rivera, 71’), Adrián Salom, Alberto Pomer (Vicente Talens, 78’), Carlos (Juárez, 61’) i Joan Talens.

UD Portuarios: Edu; Paolo, Ferran (Ausias, 83’), Ferrer (Falquet, 76’), Carbonell, Adrià Ramis, Beltrán, Didac (Cardona, 71’), Kiko Lacasa, Borja Carbo (Fabri, 61’) i Ángel Mengual. 

Gol: 1-0 Joan Talens (46’).

Àrbitre: Morales Lorente, Manuel; assistit en las bandes per Company García, Carlos y Romero López, Alberto. Amonesti per part local a Cabe (53’), Joan Talens (62’), Juárez (66’), Rivera (81’) y Mores (89’); y por part visitant a Borja Carbo (44’) i Ferran (84’). A més, va expulsar al local Adrián Salom en el 89 per roja directa.