Enviar esta notícia

Victoria del Portu 3-0 - 26-10-2015

Una setmana més doblet de Ramis

Esta vesprada la presidenta de la Junta Major de Germandats de Setmana Santa, Maria Josep Martí i la padrina de la Setmana Santa i Cambrera del Crist Ressuscitat, Dolors Pallás Moncho, han sigut les protagonistes dels prolegòmens del partit entre la U.D. Portuarios i el FC Canalense. La seua presència ha donat sort i els grauers han guanyat per un contundent 3 a 0.

En la primera part el Canalense va mantenir ordenada la defensa i el Portuaris pese a intentar-ho intensament no va aconseguir materialitzar el seu joc amb gols.

Vam haver d'esperar fins el minut 55 de la segona part per que Ramis aconseguís obrir al marcador amb un remat de cap i d'aquí fins el final el Portuaris va controlar el joc amb possessions llargues i el Canalense no va aconseguir acostar-se a la porta de Edu. En el minut 70 Ramis anotava el seu segon gol del dia. I ja en el partit acabant-se Kiko marcava el que seria el tercer i definitiu gol.

Una setmana més el Portuaris segueix en els quatre primers llocs de la classificació. 

Fitxa Tècnica:

UD Portuarios: Edu, Paolo, Carbo (Ausias, 86'), Ferran, Borja Carbó, Ramis, Dídac (Fabri, 71'), Kiko, Beltrán (Cardona, 77'), Falquet i Mengual (Guillem, 85').

FC Canalense: Gaona, Andreu, Andrés (Javi López, 65'), César, Adrián, Nadal, Lluch, Ferran, Guille (Xurri, 71'), Vila i Climent (Bonet, 75').

Gols: 1-0 Ramis (55'); 2-0 Ramis (70'); 3-0 Kiko (90’).

Arbitre: Velázquez Old. Va amonestar a Carbo del Portuaris i a Lluch del Canalense.