Enviar esta notícia

Empat en el derbi local - 08-12-2015

Bon partit entre dos equips molt igualats

Va començar la primerapart amb un Gandia que es va fer en el control del partit i que en els primersminuts va disposar d’algunes ocasions per avançar-se al marcador. Però elPortuaris va aconseguir canviar esta situació e inclòs va tindre algunesocasions de cara a gol.

En la segona part,els dos equips molt assentats al camp, van continuar disputant-se la pilota, ila cautela va ser la nota predominant en este temps on els dos equips vandisposar d’ocasions al contraatac per tal de endur-se el partit.

En els últims minutsel Portuaris se’n va anar abans amb força i van disposar d’algunes ocasionsclares per fer gol. El Gandia ben col·locat en defensa va aprofitat eixosmoments per a llançar alguns contraatacs a la porteria rival.

Al final partitmolt igualat amb repartiment de punts entres dos equips que ara mateix lluitenper les mateixes places.

Fitxa tècnica:

UD Portuarios:Edu, Paolo, Carbonell, Oscar, Ferran, Adrián Ramis, Mengual, Kiko, Borja Carbo(Dídac, 65’), Beltrán, Falquet (Fabri, 65’).

UE Gandia: Toni,Micher, Sellens, Jordi Aparisi, Hugo (Alex Berto, 61’), Mengu, Izan(Cabanilles, 77’), Palau (Xavi Torres, 61’), Juarez, Manolo Martín, Raúl Muñoz.

Árbitre:Francisco Hallado Cañizares. Va amonestar per part local a Kiko i als visitantsPalau, Raúl Muñoz, Jordi Aparisi i Juarez.