Enviar esta notícia

Derrota del Portuaris 3-1 - 15-12-2015

El Portuaris entra tard en el partit

Al Portuaris li va costar entrar en un partit en el que en tan sols 10 minuts va encaixar dos gols. 

Va començar el partit em el Dènia al atac que ja en el minut 6 feia el primer gol, i quatre més tard, en el 10 el segon. Malgrat tot el Portuaris no li va perdre la cara al partit i en el minut 36 l’àrbitre senyalava un penal que Kiko s’encarregava de transformar en gol. 

En la segona part, el Portuaris va buscar l’empat. L’eixida de Carbo li va donar mobilitat a l’equip que va disposar d’algunes ocasions que no va materialitzar. El Dènia va fer el partit que l’interessava per tal de conservar el marcador i en el tram final del partit fins i tot va aconseguir fer el un altre gol que deixava el 3-1 definitiu al marcador.

Fitxa tècnica: 

CD Dénia: Maxi, Gayá, Ribes, Gervasio, Panucci, Paco, Morera, Miguel (Josep 23’, Sito 73’), Ferran, Renzo i Borja (Cardona 37’). 

UD Portuarios: Edu, Paolo (Javi 83’), Oscar, Carbonell, Ferran (Ausiàs), Ramis, Mengual (Carbo 49’), Kiko, Fabri (Falquet 72’), Beltran i Didac. 

Gols: 1-0 Borja (6’), 2-0 Panucci (10’), 2-1 Kiko (36’) i 3-1 Renzo (79’)

Arbitre: Adrian Calabuig Llobregat. Va amonestar als locals Gervasio, Josep, Ribes y Maxi i per part del Portuaris va amonestar a Carbonell.