Enviar esta notícia

Empat sense gols - 21-12-2015

Un punt més davant un gran rival

Primera part amb onles estratègies van marcar el joc dels dos equips, i en la que tan sols es podriadestacar una jugada del Contestano als cinc minuts que deixava un ma a ma entreel jugador del Contestano i Edu, que afortunadament guanyava el nostre jugador,i alguns tirs llunyans de Kiko.

En la segona partel Contestano se’n va anar cap avant però un Portuaris molt ordenat en defensava saber contrarestar el joc del equip local que malgrat tot va disposar d’algunesocasions clares. Sobre tot en els últims minuts, quan un remat de Trenzano a lasortida d’un corner, va ser contestat amb una gran parada per part d’Edu.

Cap destacar, que en el minut 75 va debutar Pablo Moncho, l’ultima incorporació del Portuaris

Fitxa tècnica:

CD Contestano:Carlos; Julio, Tete, Trenzano, Isra, José, Julián (Andoni, 73’), Sergi (Capsir,87’), David (José Payá, 80’), Vicent Vila y Diego.

UD Portuarios:Edu; Paolo, Carbonell, Ferran (Germán. 82’), Óscar, Adriá Ramis, Beltrán, BorjaCarbó (Fabri, 58’), Kiko Lacasa, Didac (Pablo Moncho, 75’) y Ángel Mengual.

Árbitre: Jordán Jorques, José Manuel; asistit en lesbandes per García Calabuig, Pablo i Benavent Benavent. Va amonestar per partlocal a Julián i Diego; i per part visitant a Ferran i Paolo. També vaamonestar al tècnic local Juanjo Martínez.